Een van Flying Penguin’s officiële partners – TrainTool – was op zoek naar een organisatie die mee kon denken & werken aan grote projecten.

De afdeling Human Resources van Nederlands grootste semi-overheid instelling op het gebied van infrastructuur was op zoek naar een passend programma om de gemiddeld 25 nieuwe werknemers per kwartaal op een juiste manier welkom te heten.

Een detachering & recruitment organisatie spreekt jaarlijks duizenden mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Door een online programma klaar te zetten waarin mensen kunnen laten zien of ze de juiste vaardigheden voor een bepaalde functie bezitten, kan deze organisatie aanzienlijke tijdswinst boeken.

Bij een grote bank was de afdeling HR op zoek naar een programma om het grote aantal nieuwe werknemers elk kwartaal op een efficient en effectieve wijze welkom te heten. Specifieke vaardigheden zijn uitgevraagd en online gesimuleerd om nieuwe medewerkers te laten oefenen en online examen te kunnen doen alvorens zij worden blootgesteld aan klanten.